Takläggare Köping

Pålitliga kvalitetstak

Om oss

En unik takläggare i Köping

Har du någon gång tänkt på vad ditt tak dagligen utsätts för? Taket är det yttersta skyddet för hela ditt hus och det är det som står emot allting som naturen framkallar. Hård vind, tuffa minusgrader, strålande sol, regn, snöfall – allting nöter och sliter på taket. Har man otur och ignorerar det faktum att taket tar stryk så kan man också drabbas av en vattenskada och en sådan kan påverka hela livsstilen – inte minst så brukar den påverka den personliga ekonomin. Att regelbundet kontrollera och reparera taket är den bästa lösningen och här är vi gärna med och bistår dig med vår expertis.

Tio-Tak kommer gärna hem till dig och genomför en grundlig inspektion av vilken status och i vilket skick ditt tak befinner sig i. Vi kontrollerar allt och vi sammanställer eventuella problem samt kostnaden för dessa i en kalkyl – en kostnadsfri sådan – som du kan ta ställning till. Skulle det vara så att ditt tak är i så dåligt skick att det måste bytas ut – ja, då har vi väldigt fina alternativ till dig. Vi tillverkar egna plåttak och kan snabbt sätta dessa på plats tack vare en unik fastsättningsmetod.

Tio-Tak jobbar på ett – för Sverige – helt nytt sätt att fästa tak och du kan räkna med snabba, effektiva och högkvalitativa jobb om du anlitar oss. Lägg därtill en generös garanti samt stor erfarenhet och yrkesskicklighet bland våra anställda och du förstår varför vi är ditt självklara val som takläggare i Köping.

Välj Tio-Tak för pålitliga tak i Köping!